Известие

Collapse
No announcement yet.

McPherson тампони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• McPherson тампони

Преди известно време ми се поразтропа десния топ маунт,и все не остава време да го сменя(защото усърдно стягаме старото Велоче).Питах човек(на който държа на съветите му) и ми каза,че стават да ги заменя с отделните лагери и тампони от 155.Естесвено ще се сменят и тампоните за пружините както е при 155(при ГТВ май няма).
    Та вече ме дразни и рекох да ги оправя.Интересува ме някой правил ли е тази манипулация.
    Не ми се дават 300 и кусур лева за рикамби оригинали при положение,че ще ми излезнат 80 лева двата.
    Има вариант и от Мареа(където тампоните са почти идентични и имат същите пулове като на ГТВ)ама там май диаметъра на пружините е различен горе в леглото.
    Пускам и снимки за съпоставка на трите тампона
    1-ГТВ
    2-155
    3.Мареа
    Моля някой ако е компетентен да се изкаже.
    Благодаря
    Attached Files
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Ако човека който ти го е казал това за 155, го знае от опит, сигурно става... Аз не бих рискувал за 200 лева (разликата в цената до оригинални както си я цитирал) да се пребия някъде обаче... Според мен и на една милимунда да не пасне както трябва това от другата кола, може да ти наруши геометрията до непоправимост...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Ако човека който ти го е казал това за 155, го знае от опит, сигурно става... Аз не бих рискувал за 200 лева (разликата в цената до оригинални както си я цитирал) да се пребия някъде обаче... Според мен и на една милимунда да не пасне както трябва това от другата кола, може да ти наруши геометрията до непоправимост...
      Човека,който ми отговори на моя въпрос "стават ли на ГТВ от от 155" ти сам можеш да се досетиш кой е.
      Отговори ми с едно намигнало човече,такова.Е вече няма как де не си се сетил.
      155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
      1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
      GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
      ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Ми значи действай щом е такава работата

Comment

Working...
        X